Terug naar overzicht

Unieke samenwerking met LoveUrns

Met trots kondigen wij aan dat wij een samenwerkingsovereenkomst hebben gesloten met LoveUrns, ‘s werelds grootste producent en distributeur van herinneringssieraden en urnen. Onze herinneringssieraden zullen worden opgenomen in de catalogus van LoveUrns.

Hoewel we al jaren internationaal groeien en al in meer dan 10 landen actief zijn, is de samenwerking met LoveUrns een enorme boost voor ons bedrijf. Omdat we ook al actief waren op de Amerikaanse markt, kwamen we in het vizier van LoveUrns. Van het een kwam het ander en LoveUrns neemt nu onze immens populaire herenarmbanden op in hun wereldwijde catalogus, wat betekent dat we in nog eens 30 landen op de markt komen. Met deze stap voorwaarts, met behoud van onze eigen identiteit, vergroten we onze naamsbekendheid, een resultaat van alle inspanningen die we hebben geleverd sinds de oprichting van TadBlu in 2016.

Wij zijn natuurlijk erg blij met deze internationale impuls en vinden dat dit de missie en visie van ons bedrijf enorm versterkt: mensen die een geliefde persoon of huisdier hebben verloren een leven lang troost bieden. Met onze herinneringssieraden kunnen nabestaanden de herinneringen altijd bij zich dragen.

TadBlu, voor een leven lang troost.