Terug naar overzicht

04.05.2018

Winnaar European Funeral Innovation Award 2017

Luizter was met Luizterverhaal: Muzikale levensloop genomineerd voor een Nederlandse en een Belgische Award. Tijdens het EUFIA Galadiner in Hotel ‘Le Plaza’ ontvingen we tot grote verrassing 2 European Funeral Innovation Awards. We werden uitgeroepen tot winnaar van Nederland en ook als ‘overall winner’ van België, Duitsland en Nederland. Een ontzettend mooie kroon op ons werk. Het winnen van de prijs is voor ons een bevestiging dat we echt iets waardevols kunnen bijdragen in het rouwproces van nabestaanden.

European Funeral Innovation Award 2017
De juryleden per deelnemend land hebben gezamenlijk besloten wie, van alle genomineerden, het meest innoverende en kwalitatief hoogstaande product of dienst heeft ontwikkeld. Luizter werd tot grote winnaar van de EUFIA benoemd. Volledig verrast en vereert gaf Jolanda Bazen aan ‘sprakeloos’ te zijn. Na even op adem te komen legde zij viertalig uit waarom het Luizterverhaal zo bijzonder is.

EUFIA
EUFIA is een onafhankelijke, internationale organisatie van professionals die hun sporen hebben verdiend in de uitvaartbranche. EUFIA stimuleert innovatie en kwaliteit in de uitvaartbranche. Eens in de 2 jaar kunnen kandidaten hun innovatieve producten of diensten presenteren aan de branche maar ook verdedigen tegenover een internationale vakjury.

Luizterverhaal Muzikale levensloop is in 2017 bekroond met 3 bijzondere prijzen:

Yarden Afscheidsprijs 2017 | Publieksprijs
European Funeral Innovation Award 2017 | Nederland | Vakjuryprijs
European Funeral Innovation Award 2017 | Overall winner | België, Duitsland en Nederland