Retour au sommaire

Orthometals Bv

Rue + n°Eekhorstweg 32
Localité7942 KC Meppel
PaysNederland
Téléphone+31 88 678 4600
E-mailcontact@orthometals.nl
Site webwww.orthometals.com

In de wereldwijde uitvaartindustrie, is grote vraag naar gespecialiseerde recycling. Wij bieden onze klanten als enige speler ter wereld een volledig op deze industrie gericht proces dat we zelf hebben ontwikkeld. Betrouwbaar, efficiënt en transparant. En we noemen het: CRECYCLING.

Wie we zijn
Je kunt niet evolueren en groeien in het leven zonder terug te kijken. En dat doen we met trots. Vanaf het moment dat onze oprichters Jan Gabriëls en Ruud Verberne elkaar in 1986 ontmoetten, was het Crecycling DNA geboren. Daar aan de keukentafel werd de basis gelegd voor de bedrijfsvoering en filosofie die we nu nog steeds hanteren. Nuchter, met een balans tussen persoonlijk en ambitieus. Nu 25 jaar later zijn we een professioneel bedrijf dat gepassioneerd is door innovatie. Wij zijn klaar voor de toekomst!

Crecycling
Crecycling is dé duurzame oplossing voor crematoria. Samen werken we aan een meer circulaire industrie. Als enige speler ter wereld bieden we onze klanten een volledig industriespecifiek proces dat we zelf hebben ontwikkeld. Wij winnen alle metalen terug op een zeer gespecialiseerde manier. Alle materialen worden effectief gescheiden, gewogen en gedocumenteerd.