Retour au sommaire

De Vene Uitvaartbenodigdheden

Rue + n°Bagijnhof 11
Localité4264 AZ Veen
PaysNederland
Téléphone+31 (0) 416 820 820
E-mailinfo@devene.nl
Site webwww.devene.nl
Boutique en ligne
SectorenOutils pour cimetières, Installations et ameublement, Cercueils, urnes

Welkom bij De Vene Uitvaartbenodigdheden, dé One Stop Shop voor de Benelux op het gebied van uitvaartbenodigdheden. Wij zijn verheugd om op de aankomende beurs onze producten en diensten te kunnen presenteren.

Als inrichter van uitvaartcentra en mortuaria bieden wij een uitgebreid assortiment aan uitvaartbenodigdheden. Zo leveren wij brancards en overige transportmiddelen om het transport van de overledene te vergemakkelijken. Ook kunnen wij u van dienst zijn met tilhulpmiddelen en plafondliften voor het veilig tillen van de overledene.

Daarnaast leveren wij mobiele koelingen om de overledene te koelen en verzorgingsproducten voor de laatste zorg van de overledene. Hierbij kunt u denken aan producten voor het wassen, aankleden en opbaren van de overledene. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden een optimale ondersteuning bij het verzorgen van de overledene.

We hebben een breed assortiment en er is hierin heel veel maatwerk mogelijk. Veel artikelen ontwikkelen wij in eigen beheer.

Op onze website kunt u alvast een eerste indruk krijgen van ons uitgebreide assortiment en onze dienstverlening. www.devene.nl

Wij kijken er naar uit om u op de beurs te ontmoeten en u te laten kennismaken met onze producten en services. Hopelijk tot snel!