Back to overview

Rouwatelier

Street + nr.Oudenaardsesteenweg 383
City9420 Erpe-Mere
CountryBelgium
Telephone+32 53 84 05 55
Websitewww.rouwatelier.be
SectorenPrinting & accessories, Memorial stones and plates, Candles, home fragrances, deodorizing

Rouwdrukwerk op maat van de overledene

Bij Rouwaltelier kan je terecht voor rouwdrukwerk, zowel voorgedrukt als op maat van de overledene.

We presenteren onze rouwbrieven niet in een saaie ‘cataloog’, maar in een brievenbox. De box is gevuld met voorgedrukte rouwbrieven die zich onderscheiden qua vorm en illustratie.

Zo kan kan je als uitvaartverzorger onze brieven aanbieden aan nabestaanden die -terecht- het overlijden van hun dierbare op een ‘andere’ manier willen kenbaar maken.

Ben je uitvaartverzorger en wil je onze kaarten in je assortiment? Wij brengen de brievenbox graag tot bij jou. Of wil je een brief op maat? Ook dat doen we met hart en ziel. Bel of mail ons gerust.

Koesterattenties

Naast drukwerk verkoopt Rouwatelier ook koesterattenties. Dat zijn kleine geschenken die je aan de nabestaanden kan geven.

We bieden originele kaarsen, koesterboxen en koesterplankjes aan. Die kunnen de nabestaanden een mooi plekje geven in huis. Zo’n koesterattentie is ook een fijne ijsbreker voor die momenten waarop je vaak niet weet wat zeggen.

Ook voor deelnemingskaartjes met een persoonlijke boodschap kan je bij Rouwatelier terecht. Een kaartje met ‘innige deelneming’ of ‘sterkte’ is zo afstandelijk. Bij Rouwatelier willen we weg van dat onpersoonlijke en breken met het vertrouwde.

Omdat rouwen ook anders kan.

Meer info: www.rouwatelier.be